SLbet Affiliates

Slbet Affiliates нуди една од најконкурентните онлајн афилиејт програми во индустријата. Ние се фокусираме на градење и одржување на вистинско партнерство со секој од нашите афилиејт партнери и подобрување на нашиот заеднички успех.

За нас

Slbet Affiliates е една од најдоверливите и најинзворедни афилиејт програми на пазарот. Ние високо го цениме нашиот бизнис и ги вложуваме нашите напори во правењето на секоја нова алатка да биде комфорна и едноставна за користење за нашите афилиејт партнери. Меѓу клучните карактеристики со кои што ќе бидете обезбедени се:

Атрактивни маркетинг-алатки

Детални извештаи

Брзи исплати

Административен трошок

Нашиот тим на професионалци и експерти ја дизајнираа нашата програма за да бидеме сигурни дека сме успешни во таа цел. Ние веруваме дека взаемната доверба и професионалниот став ќе ни помогнат да изградиме корисно партнерство и да ги задоволиме нашите перспективи.

Наши карактеристики

Брзи исплати

Константни провизии

Оптимизирани маркетинг-алатки

Се до 50% Нето приход

Статистика во реално време

Одлична корисничка подршка

Провизија

Нашата дарежлива структура на провизијата е дизајнирана да ги задоволи вашите потреби и да ве награди врз основа на вашиот сообраќај, овозможувајќи ви да заработите неверојатни провизии. Изберете повеќе методи на плаќање кои што се достапни во системот. Ние гарантираме сигурни и брзи исплати и што е уште поважно брзо-растечки провизии месец по месец. Задоволство ние да ви помогнеме да одберете идеален константен план на провизија кој ќе го зголеми вашиот приход. Не двоумете се да контактирате со нашите професионални афилиејт менаџери секогаш кога ви треба помош.

50% Провизија
за првите 3 месеци

0-3.000 EUR

3.001-10.000 EUR

10.001-20.000 EUR

20.001+ EUR

25%

30%

35%

40%

Testimonials

bookiesinfo.com

“You really need to start working with SLbetting Affiliates. We very much appreciate the trust that SLbetting has placed in us. Quality stands above quantity. They are very professional, always friendly and very helpful. Looking forward to continuing working together!”

redcasinoplanet.com

“A friendly and quick responding affiliate team together with a product that is always evolving.”

casinofreespins24.com

“Working with them seems to be the right choice. We like how fast things are moving and we are sure that we will get great results!”

chipy.com

'' We have a lot of partnerships in this industry, but for us partnering with SLBet was like a breath of fresh air. Their affiliate program is very easy to use, and their affiliate manager is very helpful. You definitely need to partner them up! ''

10casinos.com

'' Working with SLbet Affiliates has been a beneficial partnership for us. They have a great affiliate program and a very responsive team. Looking forward to a long and rewarding partnership. ''

slotsmate.com

'' Slotsmate is honored to work with SLbet Affiliates. Their team of professionals has been very helpful and supportive along the way of our collaboration. We highly recommend it! ''

casinolists.com

'' You really can’t go wrong with SLbet Affiliates. They’ve done a tremendous work with the affiliate platform, it’s very user friendly. We definitely recommend them! ''

gamblescope.com

'' Any gambling website that gets as much traction as Slbetting gets the thumbs up from us. We are very pleased to be partnered with this great website. They offer great service and are always available if we need them. A+++++++ ''

gamblerspick.com

'' We are pleased about our collaboration with Slbetting Affiliates , with their great offering and committed affiliate managers we have seen good results and overall working with them is a breeze. Recommended! ''

mr-gamble.com

'' Working with SlBet Affiliate is both convenient and easy. Their affiliate team servers and consists of high level professionals. Their casino product is amazing for players, offering great bonuses and promotions. ''

Cashmagnet Ltd

'' We couldn’t be happier with our cooperation with SlBet Affiliate. The team was professional, easy to reach and all our requests were taken into account - and the results reflect that! ''

Soumileijonat.com

'' SlBet Affiliate truly knows what they are doing, and we had a blast working with them! If you are looking for an uncomplicated service that delivers what it promises and more – you are in the right place. ''

MastersofGambling.com

'' SLBet Affiliates has shown top professionalism from the very beginning. So far we are happy and we look forward to great results and a long partnership! ''

casinomentor.com

" From the first contact with Slbet Affiliates, I have received all the service and support you can possibly get. Easy and helpful which is important for strategic partnership. "

Контактирај нè

Име *
Презиме *
Е-пошта *
Порака *